Publibytes Websites

Bel ons +32 (0)3 605 96 17

Winkeltips

Winkeltips

Doopsuikerwinkels

Ben je nog op zoek naar een leuke manier om je doopsuiker te presenteren, maar weet je niet bij welke doopsuikerwinkels in jouw regio je terecht kan, kijk dan even op doopsuikerwinkels.be. Hier vind je een overzicht van winkels met originele doopsuikerideetjes die de afwerking volledig voor jou verzorgen of waar je suikerbonene en verpakkingen kan kopen voor de zelfvuller.

winkeltips_babyspeciaalzaken

Babyspeciaalzaken

Als dit je eerste kindje is, dan heb je wellicht nog een volledige babyuitzet nodig. Het is dan handig als je een geboortelijst kan leggen bij een babyspeciaalzaak in jouw regio. Op babyspeciaalzaken.be vind je een overzicht van babywinkels per provincie en online. Vergeet zeker niet op je geboortekaartje te vermelden bij welke babyspeciaalzaak je geboortelijst ligt.

winkeltips_babyfotografie

Babyfotografie

Babygrafix werkt nauw samen met verschillende fotografen verspreid over Vlaanderen die zowel zwangerschapsfotografie als babyfotografie aanbieden in hun eigen studio. Stuk voor stuk zijn deze Babygrafix partners ervaren fotografen die een mooi portfolio met babyfoto’s kunnen voorleggen.
Om je te helpen met het zoeken naar een geschikte fotograaf voor babyfotografie, hebben we deze fotografen verzameld op onze site  babyfotostudio.be. Hier kan je de portfolio’s van de verschillende babyfotografen uit jouw regio bekijken en ze rechtstreeks contacteren.
Wil je geboortekaartjes met foto’s maken, dan kan je de digitale foto’s uploaden en gebruiken in de opmaak van je kaartjes.

winkeltips_zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Momenteel werken we nog aan onze nieuwe site voor zwangerschapsfotografie. Deze zal in 2015 online komen. Op zwangerschapsfotografie.be zal je verschillende professionele fotografen vinden met veel ervaring op het vlak van zwangerschapsfotografie zodat je zeker bent van mooi foto’s van je bolle buik. Voorlopig kan je al een kijkje nemen op onze site babyfotostudio.be waar je al een selectie fotografen vindt die ook zwangerschapsfoto’s voor je kunnen maken.

winkeltips_3Decho

3D echo

3D echo’s, ook wel pretehco’s genoemd, maken net als 2D echo’s gebruik van echoscopie technologie waarbij de reflecterende geluidsgolven door een computer worden omgezet naar een 3D beeld.
Een 3D echo kan je best tussen de 24ste en 30ste week van je zwangerschap laten maken. Op dat moment ligt je baby in ruim voldoende vruchtwater en heeft het ook zelf al wat onderhuids vetweefsel. Dit zorgt voor de mooiste 3D beelden van je baby. Informeer bij de 3D echo-bureaus of ze zwart-wit of kleuren beelden maken.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes