Publibytes Websites

Bel ons +32 (0)3 605 96 17

Papiersoorten

Babygrafix biedt je als één van de weinige online drukkerijen je de keuze uit  verschillende papiersoorten. We willen namelijk dat je je geboortekaartjes volledig kan personaliseren en kwaliteitspapier hoort daar ook bij. Hieronder vindtje een overzicht van de papieren die we online aanbieden. Twijfel je over een papiertype, bestel dan één of meerdere proefdrukken om te vergelijken.

goedkoop geboortedrukwerk originele geboortekaarten papiersoort mat papier

Mat

Dit mat wit papier is onze standaardkeuze voor geboortekaartjes en labels. Het papier zonder structuur heeft een papiergrammage van 340g/m2 en geeft dus een mooie stevige kaart. Door de witheid van het papier komen kleuren mooi tot hun recht. Omdat het een ongestreken papier is, blijft de druk ook mat. Onze digitale druktechniek met vloeibare inkten zorgt er voor dat er ook geen glans in de bedrukte gedeelten te zien is, wat vaak het geval is bij goedkopere digitale druksystemen die met toner werken. Topkwaliteit dus.

goedkoop geboortedrukwerk originele geboortekaartjes papiersoort satijnglans papier

Satijnglans

Satijnglans papier is een heel glad papier met een lichte glansgraad. Dit is een gestreken papiersoort waarop foto’s mooi tot hun recht komen. Satijnglans papier is wel krasgevoeliger dan andere papiersoorten. Het papiergrammage is 350g/m2.

goedkoop geboortedrukwerk originele geboortekaartje papiersoort ivoorkleurig papier

Ivoorwit

Dit luxe-papier heeft een ivoorkleurige tint, zachter dan het wit van het mat papier. Dit ongestreken 300g/m2 papier heeft een mooie opdikking waardoor het heel stevig aanvoelt. Het papier heeft een subtiele structuur die je kan vergelijken met tekenpapier. Dit is het ideale papier als je kiest voor retro geboortekaartjes of in een grunge stijl wenst voort te gaan. Het papier voelt door zijn structuur ook heel zacht aan. Ivoorwit papier is iets duurder dan het standaard mat papier.

goedkoop geboortedrukwerk originele geboortekaarten papiersoort Conqueror gevergeerd papier

Conqueror

Dit luxe-papier is een echte klassieker. Het wordt reeds jarenlang gebruikt als papier voor huisstijlen en stijlvolle uitnodigingen. Dit 300g/m2 ongestreken papier is de gevergeerde versie, dwz dat het een linnenpersing structuur heeft dat zichtbaar is in de vorm van een lijnenpatroon. Verder is het papier ook voorzien van een kolom watermerk. Kies hiervoor als je klassieke of retro kaart wenst waar behoorlijk veel witte partijen zijn en niet te veel volle kleurvlakken. Conqueror papier is iets duurder dan het standaard mat papier.

goedkoop geboortedrukwerk originele geboortekaartje papiersoort metallic papier

Metallic

Dit feestelijk papier heeft een metallic glinsterend effect. Het is een stevig 300g/m2 papier dat vaak gebruikt wordt voor feestelijke kaarten of om een luxe uitstraling te krijgen. Gebruik je grijstinten of goudgele tinten, dan krijg je een metallic zilver of goud effect. Het papier geeft ook mooie resultaten met zwart/wit foto’s. Best niet te gebruiken met grote kleurvlakken, omdat dan het metallic effect vermindert. Metallic papier is iets duurder dan het standaard mat papier.

goedkoop geboortedrukwerk originele geboortekaartjes papiersoort hooglans gelamineerd papier

Hoogglans gelamineerd

Kies je voor dit papier, dan heb je een extra stevige en beschermde kaart. We drukken dan op mat papier dat langs beide zijden met een hoogglans folie gelamineerd wordt. Deze optie is enkel beschikbaar bij enkele kaarten, omdat dit dubbele kaarten te stroef maakt om te vouwen (springt terug open). Deze veredelingstechniek is wel duurder dan de andere papiersoorten.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes