Publibytes Websites

Bel ons +32 (0)3 605 96 17

Levering drukwerk

Je hebt de mogelijkheid om je drukwerk zelf te komen afhalen bij onze drukkerij of je kiest voor verzending naar een door jou gekozen adres. We verzenden niet enkel binnen België en Nederland, maar ook wereldwijd naar bijvoorbeeld expats die geboortekaartjes besteld hebben. Heb je een bestelling geplaatst van meer dan €100,- bestelwaarde (meerdere producten die samen verzonden moeten worden kan ook), dan is de verzending binnen België en Nederland trouwens gratis.

verzending drukwerk via Bpost

Wil je het pakket naar een adres in België laten verzenden, dan wordt het drukwerk als Bpack-pakket van Bpost verzonden. Je kan je pakket op je privé-adres, een bedrijfsadres of nu ook op een postpunt laten leveren. Voordeel van een postpunt is dat je niet thuis hoeft te wachten tot de postbode is langgewenst, maar dat je het pakket in een postpunt kan gaan afhalen wanneer het jou het beste uitkomt. Je wordt dan bovendien via een sms verwittigd als het pakket klaar ligt. Ander voordeel van een postpunt is dat de openingstijden vaak langer zijn dan die van een gewoon postkantoor. Vaak zijn het krantenwinkels of supermarkten waar je tot 18u of soms 20u terecht kan. Nieuw is dat Bpost recent ook levert op zaterdag.

verzending drukwer via PostNL

Wil je je bestelling laten leveren op een adres in Nederland, dan gebeurt de verzending via PostNL. De leveringstermijnen zijn net dezelfde voor Nederland als voor België: Bestel je voor 14u op een weekdag, dan gaat het pakket nog dezelfde dag de deur uit en gebeurt de levering doorgaans de volgende werkdag, ook op zaterdag. Verzenden in het weekend is helaas niet mogelijk, de eerst volgende werkdag dat we kunnen verzenden is maandag.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes